Saturday, August 20, 2011

Tae-Ho

Youtube has always been Hentakbelipat's favourite thing to watch everyday, but not me. Tapi bila dah balik rumah and u know how awesome is UNIFY, memang youtube acara wajib setiap hari. Kalau dulu, rasa nak bagi pelempang, penyepak dekat laptop, kemain liat nak tunggu dia streaming. Padahal nak tengok video setakat 10 minit, streaming aje kena tunggu dekat 30 min. Sungguh tak logik. Sekarang, amboih, baru rasa nak pergi toilet, eh, eh, dia dah habis main video yang 20 minit punya. Terer tak terer lah kan.

So, I became more noobsie day by day, yelah dah baru nak tengok video-video dekat youtube, cerita hot orang dah kecoh-kecoh setahun lepas, sekarang baru aku pulak nak kecoh-kecoh kat facebook share video ini video itu. hee

So while wacthing some of the videos in youtube, and u know my love to all korea's variety show and 2ne1, wee! I found this really interesting video, macam whoa! see i youtubed some good videos too, not only entertainment, clap clap! Lagi bertambah suka sebab budak ni korean weh! clap lagi clap. 




aaa, how cute is this boy and osem bukan dia? Tersentuh hati berkaca-kaca tengok budak ni.
Tapi, budak ni is even cuter sebab dia ada gf yang hot gila!

 

6 comments:

Syafiqah said...

Kesiannya budak ni takde tangan :'(

butterflyana said...

Ewahhh..


hehe

fiqkbe said...

jeles lak tgk awek dia =P

myra abdullah said...

waah!! tersentuh tgok tae ho..
lucky,he has girlfriend.hehe

run aziluz said...

salam n hi :) orang datang sini nak bagitau

blog yg dulu tak betul sikit. ni link blog baru. kalau ada masa datanglah okay :) blog lama tu dah tak guna lepas ni, guna blog baru je.

runaziluz.blogspot.com

@tune® said...

kaca² aku berguguran juga akhirnye...

selambe jer main kissing²...

tp die cute sgt!kalau la kene kt sedara mara aku...xtau kuat ke idak nk face bende nih