Saturday, September 10, 2011

Astro dan Raya

Raya Pertama


 Raya Kedua


 Raya Berikutnya


16 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

mmg kwang hajo gile astro jadi camtu :P

hidayahjamal said...

sakit hati jgk benda ni. tp apo bole buat?

Jariani said...

stakok! pe ag meh pkai unifi sbb ade skali hyppTV yang awesome tak terganggu siaran even time hujan mcm astro!heee..

sesape nak subscribe UNIFI meh cari aku.. :P

Jariani said...

stakok! pe ag meh pkai unifi sbb ade skali hyppTV yang awesome tak terganggu siaran even time hujan mcm astro!heee..

sesape nak subscribe UNIFI meh cari aku.. :P

~Nana 귀여운~ said...

astro memang nak kene makan ngan saman kot!

the said...

memang! rase nak pijak2 je remote astro

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

...hu3...cian...

Syazwan Che Deraman said...

" services currently not available "

tu la siaran berbayar kita bila time hujan.
FO Astro.

Ali ridha said...

jangan jadi macam ni pada aku sudah.

Naz said...

hihi..dugaan betul kan

sabo je la

Y-Y

Hazirah Hamid said...

haha Astro gila!!

iKhRam said...

ntahnyer astro ni.. minta bayar yang bukan-bukan asyik naik jer..
huh!!

O'gosh said...

mari tubuhkan union menentang astro...!

Drama Mama said...

haaaa mmg tension! dah la fees naik..pehtu anak akak dok tengok 613 ni kejap2 padam gelap jaa kejap2 ada plak. ni nak hangin la niiiiiiii

cik fatihah said...

la...patotla..mmg xpernha bersangka buruk macam ni.

eyjalukman said...

paling sakit hti gile bila nga syok2 layan ciite tibe2 gelap je sume . grr!