Tuesday, September 27, 2011

Perbezaan

Sepanjang aku dok tulis entry sejak awal penubuhan blog ni, amat jarang jarang lah aku nak letak gamba aku banyak-banyak sebagai hiasan. Kalau adapun mesti bukan aku yang letak.

Habis siapa yang letak? Gambar kau petisuara yang letak...ingat, PETISUARA yang letaaaaak

jadi, siapakah petisuara pula. Sebenarnya soalan ni tak betul. Kerana masalah yang sering timbul adalah bila aku buat entry, mesti orang akan cakap

"wahhh kelakar lah petisuara ni, comel aje hikhikhakk"

Atau

"petisuara ni macam macam lah.ade je cerita dia. Macam burung"

..........

masalah dia sekarang ni, ada dua gambar dekat atas header sana, satu ayu macam bunga dan satu menakutkan macam beruang. Oleh itu, ada dua orang yang menulis dekat sini. Bila aku tulis, ayat dia macam beruang lah. Bila petisuara tulis, ayat dia macam bunga lah.

Tak kan aku nak letak gamba aku tiap kali nak buat entry. Bukan sahaja kau yang muntah nanti malah aku sendiripun akan rasa lemah longlai terhuyung hayang dan terus muntah.

Amacam?
Published with Blogger-droid v1.7.4


26 comments:

Syazwan Che Deraman said...

gambar kat mana tu bro..

oshinz said...

kadang-kadang tak dapat beza kan pun. hehehe.

Anonymous said...

wahahahaha~~~~*muntah

Miss Kira said...

hahahahaha.. t sblm tulis, tulis ni dulu.. "ini post beruang aka hb yg tls"

ngeeeee

aryu said...

comel je hentakbelipat #okbai

Bungakopi said...

beza petisuara ngan hentakbelipat ialah..petisuara kena pakai eyeliner..hentakbelipat semulajadi matanye

farra8979 said...

patut la... ada dua yang menulis... ^__^

dd.hasnidar said...

HB ni comel lah!
PS ni ganas lah!

hahahaha!

cik nur said...

hehehe aku hanya mampu gelak jer la :)

cik tipikal said...

pajal kau amik gamabr stail kpop nihhh? rasa nak kaki jeee

marina anakcikbob said...

xensem ah.
muahahahaa.. >:)

marina anakcikbob said...

lupa pulak.
maksud aku xhensem tu supaya kau berhenti letak gambar diri sendiri, bukan berhenti blogging.
paham? :p

fazrinn said...

huaaaaarrrhahahahaha !!

eman said...

errr... aku dh konfius spe yg hentak belipat spe peti suara -.-"" hahhaa..

nn said...

obvious kot ayat korang lain ahahahah

Myza Sam said...

oh ada 2 tuan blog ni eh ? biol - biol jap :P

petisuara said...

hihi still ada yg cnfuse sbb bru dtg blog ni kot,

kt bwh tu ada entry posted by siapa heee

Huda Luna said...

haha ade ade je dedua couple ni
comel je

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

mata mesti nak lebam cm panda keh3...

I is Me.. I is Preety said...

letak je la kat labels tu 'hentak berlipat' atau 'peti suara' pada setiap entry yang kowang buat..so org yg baca boleh tau.. x de la mereka keliru kan kan kan kan

eyjalukman said...

haha ramai org tak tahu PS and HB kongsi blog lettew . sbb ad je yg tak kongsi blog tp gmbr berdua . kikiki;P

faiz zaini said...

bro , muke ko mcm steve o ahh
yg dalam cite jackass tuh haha

ezai&naz said...

salam..sye pon kongsi blog...cmne nk wat posted by to blh ubah2 nme kite ngn nme sorg lg 2..plss tnjk..:)

petisuara said...

ade kt setting,invite authors dear :)

Anonymous said...

hehee mmg lawak r ko nie wan..
baca entry ko mmg aku akn gelak r..
mmg terrrbaek r korg HB n PS..

ezainaz said...

dah jd!!thankz k.yana..:D