Saturday, October 1, 2011

Pengumuman

kenapa bila update blog hanya sempat nak bagitahu bazaar di mana aje, blog macam dah jadi pasaraya sungguh, tujuan jadi nak promote sale dan barang barangan yang dijual, lelong! lelong! lelong! sebab Hentakbelipat yang asyik conquer nak cerita semua benda pelik jadi dekat dia, jadi kepala jadi bingung tak boleh nak update blog selain mempromosi barang. apakah? 

Jadi harini tugas saya mempromosi barang lagi


jangan mengada taknak baca sampai habis. tu save the date untuk new collections from Cala Qisya. siapa lagi pergi konfius ingat itu tarikh nikah, mari saya dagukan dagu anda dengan kepala lutut.


sekali lagi, baca apa saya nak tulis sampai habis. ingat! SAMPAI HABIS YA. EHEM! baca sampai habis, jap eh, belum lagi habis ayat ni, sabar, baca sampai noktah yang terakhir, nanti salah, padan muka! walaupun tarikh dekat atas tu 1 dan 2 oktober tapi Cala Qisya dan Cala Man akan join bazaar tu hari Ahad bersamaan 2.10.2011 sahaja, ok sekarang boleh stop baca.dah habis pengumuman.

ok dah habis, kenapa baca lagi ni?sudah!




sumpah dah habis, tak payahlah baca lagi weh!






adoi, nak kena ke?





aaah, nasib korang lah

3 comments:

cheqwa said...

weeeheee,persoalan terjawab sudaaaah ^_^
kak yana ohsemmm!! kekekeke

myMOONyet said...

hari ni and esok? kenduri kawen berlambak T_____T

Hidayatul Putra said...

hahaha.. kelakarlah yang bawah tu. ohsemmmm jugak! ;D