Tuesday, March 6, 2012

6 haribulan 3

Kehadapan Hentakbelipat yang diingati,

Semoga anda kini berada dalam keadaan yang sihat walafiat, bertambah insaf, semoga menjadi insan yang lebih berguna untuk negara,agama dan bangsa, jangan bikin malu mak bapak. Di sini, kakak ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat hari lahir yang ke 25 tahun, wah! dah besar rupanya adik ini. Angka 25 itu sungguh besar maknanya, diharapkan adik dapat faham erti 25 itu dan diharapakan adik tahu berperangai seperti 25 tahun.



sewaktu adik berumur 2 tahun, amboih, siap ada bunting gitew, letop! mungkin adik masih tak kenal erti duniawi


masa adik masih di bangku tadika, mungkin adik masih juga tak kenal erti duniawi


masa adik baru masuk sekolah rendah, adik masih lagi leka dengan dunia khayalan adik, mungkin waktu itu adik masih tegila gilakan keluang man, adik masih ingat lagu keluang man macam mana? ce nyanyi sikit, akak nak dengar


ooo mak! terkejut akak tau, ni time adik umur berapa ni dik, amboi segak bergaya pakai darlie ke colgate? berseri-seri tau gigi tu..masa berat badan adik menjangkau 110 kg, adik mungkin merasakan makanan adalah syurga duniawi


time ni, mesti adik berlagak paling samseng di SAMURA ya? dengan tubuh badan yang sungguh sasa, pasti ramai anak buah budiman yang takut pada ketuanya, amboih, apa nama adik time ni? Stakurt? eleh.


hmmm, akak tak tahu lah nak cakap apa dik, akak tak minat kat tomok mahupun nick backstreetboys


ha, adik nampak tak bezanya sekarang antara Tomok dengan Pitbull?


kesian pulak adik ni, takpe sebab harini hari best, akak selitkan gambar adik yang paling gagah sekali, ok tak?

ok lah adik, akak nak tidur ni, HB HB! eh, Happy birthday HB! :) lesung pipit tu akak nak tanya, adik korek pakai apa ya? ada petua? akak nak buat 2 belah kanan, 2 belah kiri.

yang benar,
kakak yang paling cun sekali yang adik minat gila tu :p

nota kaki: akak lupa la dik, kalau surat tak rasmi yang benar kat kanan ke kiri?

18 comments:

eesyaheera said...

Gambar rambut M tu epic! Masa tu semua nak buat rambut belah tengah. Haha. Happy birthday Wan/Hentak Belipat!

Miss Dally said...

wakakaka/ lawak giler surat dr PS :) so sweet. btw, Hb HB :)

norshila ibrahim said...

HB HB....

comelnye akak bg surat wish bday kt adik

Miss Anis said...

epy besday gk tOk adik kakak...hehe

azzahoney said...

check this out. http://chocolatemousse2.blogspot.com/. i have deleted my previous blog.so thiis is the new one.:)
its all about makeup,art and photography.

C++ said...

Hahaha .... lawak..... lawak...

Gambor lama sudey kuar... hahaha... kantoi....

Aper-aper pon... Hepi Besday to you... May Allah bless you and your family always.... hehehe....

dalila said...

auw..so sweet PS...happy bday HB..

miss shera said...

happy birthday HB

mmz said...

haha..kelakar lah! btw happy bfday yep!! =)

obat alternatif asma said...

potonya kelihatan ngiler gan

Saiful Mokmeng said...

happy belated birthday abg gagah..ikhlas dr abg beruk..muah muah..haha..sorila lambat,dlm hutan takde wifi..

Saiful Mokmeng said...

happy belated birthday abg gagah..ikhlas dari abg beruk..muah muah..haha..sorila lambat wish,dlm hutan takde wifi haha

hijabisbeauty said...

Assalam, pelbagai pilihan warna tudung bawal plain no.1 'Dian Pelangi'
harga berpatutan!!!
jemput singgah!!!

terimakasih senyum2 :)

Anonymous said...

SAMURA , BUDIMAN ? what , im also there sekarang :) budiman jugak .. send my regards to him my super duper senior ..

gamepoint amd said...

peh mat jambu ada lsung pipit

betty said...

oooo mak aiiiii gemoknya suatu ketika dulu.hahaaaaa

Anonymous said...

Owh samurian rupanya..pergi event mana2 nampak org ni mcm kenal..my seniors rupanya..gambar lama tu kenal sgt..dgn mokmeng & bgong if im not mistakenla..hehe...yana,u samurian jugak eh?

Anonymous said...

Wah,samurian rupanya..padan pergi event mana2 mcm kenal..my senior rupanya..hehe..budak budi eh..Tu mokmeng & bgong kan if im not mistakenla..yana u pun samura jugak eh? Well hello seniors!