Monday, October 22, 2012

Lin Nisa TV9

last 3 weeks, I was invited as one of the speaker along with Rina Salleh and Ami Schaheera untuk program Lin Nisa TV9 ala2 jom heboh tv3. Program dia basically duduk lepak-lepak with audience and share stories or pengalaman hidup macam tulah, I seperti biasa mesti semangat lebih kalau nak kena bagi talk ni. tak tahulah kenapa suka sangat kan nak bercakap depan orang, padahal this time aroung I was clueless tak tau langsung pasal apa nak kena cakap


cantik gila kan booth Lin Nisa ni, dari dulu nak buat wedding konsep arabic macam ni, tapi apakan daya fulus yang diperlukan amatlah mahal, jadi terpaksalah buat konsep lain untuk wedding nanti :(


at first, Diana Amir, the host for that day start cerita pasal Ami, and tanya macam-macam pasal Ami yang masih lagi kuat melawan penyakit cancer dia. Belum start Ami nak cerita banyak, I dah sedih lebih, dah nangis melampau depan audience, malu ya rabbi :(


tengok tu, kan mata bengkak nangis tak berhenti huhu


berseri sangat muka Diana ni kan?


with Ami and mommy to be Rina Salleh!!!


jangan tanya baju semua dari mana sebab semestinya atas sampai bawah dari CalaQisya ahahahahahhaha.. tangan lentik ala-ala model Dara.com sangat :p

8 comments:

Nur Ezqy said...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:

http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

C++ said...

DeeDee PetiSuara...

Wei.. wedding ala Arab mahal sangat ker?? takkan tabley dapat sponsor memana...

Aper-aper pon... tahniah pasai masuk TV lagi skali.... hahaha

erry edz said...

salam perkenalan. nice blog. follow me back yah! :)))))

LeenNajib said...

wah comel la baju. available x ?

mummy alisha said...

nice blog...

Yousof said...

;)


rohayu osman said...

salam kenal.. already follow.. jgn lupe follow me back yer... wah.. masuk tb.. best !

Nurul Izzah Razaman said...

Tingginya Diana Amir!