Sunday, December 16, 2012

Bertandang


Assalamualaikum :)
final post on my wedding, kali ni bertandang pulak, side HB di Seremban.



seperti biasa DIY flower bouquet by mama on the night before :)


for the bridesmaids pun ada, kali ni bridesmaids semua family, as my family takda kena buat apa-apa cos kitorang punya side dah settle!hihi


so for the wedding dress, here's a tip for you untuk jimat cost.
what I did was hantar baju kosong untuk tailoring, kira macam takda suruh jahit manik or patch apa-apa langsung sebab selalunya yang buat mahal tu is diorang kena jahit manik-manik kan. Sumpah jimat gila!!

I chose Ammaraboutique untuk buat baju bertandang I, alhamdulillah, ada lah jugak nampak traditional tapi I tukar-tukar sikit la :p


HB cakap dia nak jadi suami soleh, haha



TADAAAA! so not me lah kan pakai baju macam ni. still a peplum top jugak macam my wedding dress for my side. Veil is a gift from Ika Radiusite jugak..suka gilaaaa!


bukan HB lah kalau tak buat muka dalam gambar



rombongan pihak perempuan.theme purple pulak on that day :)


bye ayah and mama untuk sekejap je.basically takda rasa sedih sangat cos I still meet my parents every single day lagi! haha


till we meet again on the next post on our honeymoon? heeee bye :)



17 comments:

AmirahSM said...

alhamdulillah..seronok sy tgk ;)

nadzirah mohd rosli said...

Baju sgt cantik!

JungRara said...

pic last tu cool giler :-)

LeenNajib said...

Haha ! comel the last pic tu :)

~atieput3~ said...

korg ni comel kot!!hahah

so semoga berbahagia sampai ke syurga..

lavenderlover said...

sweet la.. tahniah! moga happy n kekal till jannah.. =)

aNNe bOo said...

Hey yana! Kamu cantik...heee tis is my 1st time comment on ur blog biasa aaa silent reader pfttt.... Nway hope ur marriage will happily ever after n hopefully till jannah! Salam.

Pn.Mieza Fadzly said...

manis anda berdua..suka!!!

Anonymous said...

kak yana,kat mne tempah wedding card?

cik anon

Ain SSB said...

Aww you guys are so cute! Congrats Mr & Mrs Hentak Berlipat! Love the last pic btw! aha <3

Kniedaz said...

oohhh...sweet!

nurdani said...

baju tu cantiknya!!
jimat kos. saya suka :D

elly nadyra said...

Baju cantik gila, l like the last pic!

De' Wanie said...

comell sgt gambar yg last tu!;)

Anonymous said...

[url=http://www.ukgamingstore.co.uk/]gaming computers[/url]

[url=http://www.ukgamingstore.co.uk/intel-core-i5-gaming-computers]intel core i3 gaming computer uk[/url]

[url=http://www.ukgamingstore.co.uk/intel-core-i7-gaming-laptops]intel core i7 gaming laptop uk[/url]

[url=http://www.ukgamingstore.co.uk/gaming-mouses]gaming mouses uk[/url]

Diana Miko said...

Very nice.. :)

HanNis SaNia said...

cute gler gmbr bawah skali tu. hehee macam btol2 nk terbang ^_^ .. anyway don forget follow me ya ^_^