Tuesday, May 4, 2010

PERADUAN CLEAN & CLEAR TOP BEST FRIENDS MODEL ASIA 2010 “CLEAN & CLEAR POSSIBILITIES UNLTD”

Jom kita usha satu contest yang pastinya akan membuatkan para gadis di luar sana menjadi teruja dan lantas menyiapkan diri untuk masuk contest yang super cool ini!!

PERADUAN CLEAN & CLEAR TOP BEST FRIENDS MODEL ASIA 2010 “CLEAN & CLEAR POSSIBILITIES UNLTD”


Biasa dengar Clean and Clear kan?bohong la kalau korang tak pernah dengar..korang duduk ulu mana ni..aihh..contest ni senang je..korang cuma perlu letak gambar korang bersama seorang BFF korang dan dapatkan seramai mana orang untuk vote gambar korang tu..senang bukan?tak sampai 10 minit dah boleh siap dah..tak amik amsa yang lama pun

meh sini I bagi cara-cara nak join competition yang sungguh cool ini

pegi website ni: http://apps.facebook.com/cleanclearmy/

nampak kan butang registration tu,so REGISTER cepat!!sebelum terlambat

Ok next step is korang kena upload gambar korang dengan BFF,,

Dah selamat upload,,apa lagi!!!ajak la semua orang pegi VOTE korang skunk!!!!jangan berlengah lagi..nak hadiah kan

Vote ok jangan tak vote

Ingat I saja-saja ke nak suruh korang join contest ni..mestilah sebab hadiah yang ditawarkan sangatlah lumayan..memang rugi woo kalau tak join..

tengok tu yang I highlight tu..gila kan..memang impian setiap gadis tu..siapa nak bagi korang free-free macam tu kalau bukan CLEAN AND CLEAR..dahlah senang je nak enter contest ni..kalau korang malas jugak tak tahulah..memang RUGI!!

ok sebenarnya I suruh korang masuk contest ni ada sebab lain..eheheh..sebab nak mintak tolong korang vote kan untuk kawan baik saya ni..tehee..marilah kita bantu membantu..hari ni kita bantu diorang esok lusa mungkin hari kita pulak kan?dah korang vote kawan baik I ni,,barulah korang join contest ni..if tak vote untuk diorang..TAK BOLEH JOIN contest ni!!

Macam mana nak vote kawan baik I ni?
kelik je sini dan tekan buatng VOTE!!!yeah..semudah itu..tak susah pun kan kita nak tolong orang?if tak boleh korang type je Khairatul Azwa dan tekan butang VOTE!!!


Ha,sekarang jangan buang masa..pegi VOTE untuk kawan I ni pastuh pegi join contest ni..OK??










11 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alahai...tak der bff lah pulak...ok..nanti akak vote k..

nabilah_2908 said...

hrumm..dh pergi vote dah.. :)

good luck eh..;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
IKHLAS KE

.::WaNiE::. said...

bff n me langsung xsama

satu kecik satu besar

satu itam satu putih

kekekekekeke

I n n z said...

tade gambar cntik dengan bff ;(

Ieda Al-Habsyi said...

nnt akak vote ko k :)

Cik Nurul said...

salam perkenalan..wahh mcm best aje contest ni...

petisuara said...

ni tolong kawan..vote tau jgn xvote..thanx..hihi

wanie said...

wahhh awk kwn azwa ngn ezzura ye? sy skelas dgn mreka mase skolah rndh kt convent kjg dlu..heheh..wokehh..vote! :)

petisuara said...

serius?dulu stu matrix ngn azwa..satu kuliah dgn dia..ezzura xpnah jp lagi..tp drg mmg sgt baik dr skolah rndah

Khairatul Azwa said...

wanie : oit..cane ley knl ngan diorg ni? hehehehe..

wan n yana : thx byk2 taw! nnt aku blanje mkn! =D

thx for the votes everyone! =))

petisuara said...

azwa:ur most welcome dear..nnti meanng blanje lg ok..hihi