Monday, May 10, 2010

SEGMENT KHAS DARKBATMAN: AKU PUNYA ENTRY BAEK PUNYA

Aku jarang nak masuk apa apa acara dalam arena maya ni. Sebab aku jenis bukan kaki main game..memang dasar muka selalu kalah..kalau tak reti main game panggil apa??kaki bangku?kaki busuk?..

Jadi aku nampak Darkbatman macam garang dan gagah suruh orang masuk game dia. Aku secara tidak malu saja cuba jaya..lagipun game ni bukan macam game sangat..dia lebih kepada mari perasan diri anda best..hahahahha..jadi tajuk sepatutnya adalah..AKU PUNYA ENTRY BAEEKK LA SANGAT PUNYA SANGAT..yeay..tapi Darkbatman sejuk habis sebab tu aku nak masuk juga sebab nak jadi sejuk macam dia..Tengok saja banner dia..sejuk kan.


Jadi setelah aku dan Petisuara bincang kencang dalam pemilihan entry..kami setuju memilih entry berjudul: Geng AL

Bukan senang nak buat pemilihan benda ni..macam pemilihan juara AIM juga tahap susah dia. Segala maksud maksud isi tersirat perlu ditafsir lancar. Jadi aku rasa entri ini menjadi taruhan. Ini kerana aku saja bagi orang luar tahu situasi yang seronok bila aku bersama dengan Geng AL. Dalam entry ini tiada sebarang faedah jua untuk orang luar. ..saja aku nak kongsi pengalaman aku dengan Geng Al. Bila besar nanti mana tahu tiba tiba ada orang minta ambil gambar sambil buat peace!!.Aku juga yang disebut sebut..Lagi satu Geng AL ini aku nampak berpotensi menjadi penggerak belia belia akan datang jadi sebagai pengenalan pertama aku pada orang luar lah kiranya. Lagipun aku secara jujur rindu pada mereka..walaupun hakikatnya bila balik rumah aku sangat bengis seperti paus sungai tapi dalam hati ada air pancut...."harith, hazith,haiman!!!!sabtu ni acuboy balik bawak cite Altromen baru!!!wargh!!!!!!!mari tengok sama sama!!!!"

Sekian lintas langsung dari kami....






9 comments:

Amirah Rashid said...

whoa. masuk contest eh? good luck! semoga menang. sbb ur entry tu mmg best! ;D

hentakbelipat said...

hahahaha...saja2 je nak masuk ni..tak pernah nak try kan

.::WaNiE::. said...

good luck ;)

darkbatman said...

hehe..best2.. penat dok gelak bace ur en3..enjoy ur style la.

hentakbelipat said...

wanie: thanks!!!
darkbatman: hahahaha..aku suke bila orang suka

Chaon Cornerz said...

gud luck..!! aie buat contez lagi.. hahha.. bagus2..

petisuara said...

hahaha..thanx..ni si hentak yg smngat join ni..xpenah2 b4 ni

BeaN MorENo said...

akupun suka...

petisuara said...

hehehe,,thanks bean!!!